Mijn diensten

Verzorgen van financiële administratie

Op basis van de door u aangeleverde gegevens betreffende uw onderneming (inkoopfacturen, bonnetjes, verkoopfacturen & bankafschriften) verzorg ik de gehele financiële administratie.

De BTW-aangifte is elk kwartaal verplicht indien u voor de Belastingdienst bent aangemerkt als ondernemer inzake de BTW. Ik kan de BTW-aangifte elk kwartaal voor u verzorgen.

Verzorgen van BTW aangiftes 
Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting

Een jaarlijkse IB-aangifte is noodzakelijk indien u door de Belastingdienst als ondernemer volgens de inkomstenbelasting bent aangemerkt. Deze kan elk jaar vanaf 1 maart worden doorgevoerd. Ik verzorg de koppeling tussen de administratie en IB-aangifte voor u en eventueel uw partner. 

 
Overige dienstverlening & advies

Bent u plannen aan het voorbereiden, maar bent u niet zeker of deze financieel haalbaar zijn? Wilt u een controle laten uitvoeren op uw administratie, of heeft u een advies gesprek nodig? Schakel mij in om samen met u te sparren. 

Salarisverwerking

DJQ verzorgd ook graag de verwerking van uw salarisadministratie. Hieronder vallen de loonstroken, aangiftes loonheffingen en pensioen etc.

Inrichting van uw administratie

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Een administratie inrichten is een kunstje. Maar zonder ervaring kan dit nog aardig lastig zijn. Laat mij u begeleiden bij het inrichten van uw administratie.

Staat het hier net niet helemaal bij? 

Mocht u hier net niet helemaal tussen kunnen vinden waar u naar op zoek bent, stuur dan een bericht met uw specifieke vraag. U kunt bellen, mailen & whatsappen. Zie de button "contact" bovenaan de pagina. Of scroll verder tot de bodem van de pagina.

 

Neem vrijblijvend contact op met administratiekantoor DJQ                                 

Contact:

info@administratiekantoordjq.nl

06 - 543 15 206

Locatie:

Kousteensedijk 16

4331 JE Middelburg

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

Afspraak graag inplannen

© 2020 DJQ - BTW-identificatie  NL001245324B22 - Kvk nummer: 73736317