Online cloudomgeving (gratis)

DJQ heeft een eigen inlogomgeving laten ontwikkelen. Bij het aangaan van de samenwerking met DJQ krijg je (kosteloos) de mogelijkheid om hier gebruik van te maken.

Online inlogomgeving

​DJQ heeft een eigen inlogomgeving laten ontwikkelen. Bij het aangaan van de samenwerking krijg je de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. De inlogomgeving is bedoeld voor de aanlevering van je administratie.

De opzet is eenvoudig en praktisch. De inlogomgeving heeft meerdere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld bonnetjes bij de kassa direct uploaden via je telefoon, ook heb je altijd overal toegang tot je documenten.​

E-boekhouden

​Via E-boekhouden heb je op elk moment inzicht in uw administratie. De administratieve cloud-diensten zoals e-boekhouden winnen enorm aan populariteit, en dat is niet voor niets. E-boekhouden heeft een uitermate doeltreffende lay-out en indeling. Ook in deze dienst kunnen financiële overzichten binnen een handomdraai worden opgevraagd.

Financiële overzichten zijn echter pas betrouwbaar wanneer de inhoud juist is. In de praktijk loop ik dan ook vaak tegen administraties aan die toch enkele verbeter- of attentiepunten (nodig) hebben.

Wees gerust, de dienst bevat een meekijk functie en/of boekhoudersfunctie. Je kunt mij heel makkelijk toegang verlenen en zo kan op afstand het e.e.a. gecontroleerd worden. Ideaal toch?

Loopt je even vast in de eigen opgezette administratie, of wil je een second-opinion inschakelen. Laat mij dit dan weten!

Moneybird

​Ook via Moneybird heb je op elk moment inzicht in je administratie. De administratieve cloud-diensten zoals Moneybird winnen enorm aan populariteit, en dat is niet voor niets.

Wat Moneybird zo uniek maakt is de esthetische vormgeving van het product. Binnen een handomdraai draai je de mooiste financiële overzichten uit. Financiële overzichten zijn echter pas betrouwbaar wanneer de inhoud juist is. In de praktijk loop ik dan ook vaak tegen administraties aan die toch enkele verbeter- of attentiepunten (nodig) hebben.

Wees gerust, de dienst bevat een meekijk functie en/of boekhoudersfunctie. Je kunt mij heel makkelijk toegang verlenen en zo kan op afstand het e.e.a. gecontroleerd worden. Ideaal toch?

Loop je even vast in je eigen opgezette administratie, of wil je een second-opinion inschakelen. Laat mij dit dan weten!

Kies voor DJQ Administratiekantoor

Professionele administratie. Met die persoonlijke aanpak.

Toegankelijk

Geen doorverwijzingen of wachttijden. Direct contact.

Maatwerk

Wij duiken in jouw situatie. Elke administratie is anders.

Betaalbaar

Onze tarieven betaalbaar én transparant.

Sparren

Samen sparren over de beste opties voor jouw administratie

Geef je administratie uit handen

Neem contact op met Deveron van DJQ Administratiekantoor. Bel me via 06 54315206 of vul het formulier hieronder in. Samen spreken we jouw uitdagingen en doelen door.

Vul je gegevens in

Ik neem snel contact met je op. Bedankt!

Deveron Wassink

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief DJQ

Nieuwsbrief: 4 x per jaar financieel inzicht

Elk kwartaal een uitgebreide financiële update. Over belastingen, wetgeving en overige actualiteiten. Meld je gratis aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.